Crane Rental Timisoara SC SERVMAC SRL

SC SERVMAC SRL jön a praktikus megoldások kezelésével kapcsolatos építőanyagok építkezéseken, ahol dolgozik, ingyenes tanácsot választott a legjobb megoldások terén kezelni súlyok.

Automacaralele bérelt általunk mutatja, sok más előnye, egy fő, hogy azok a mozgás mobil, megkönnyítve a munkát több irányíthatóság építkezéseken. A daru azok kiadó tőlünk könnyen alkalmazkodik helyzeteket munkahelyi.

Temes megyében kiadó daruk de gyakran lépni hosszabb távolságok függvényében az igények is kaptuk dolgozó cégek az építőiparban, de nem csak, ezeket gyakran használják a vállalatok és az ipar: hajógyár, petrolkémiai ipar, bányaipar, prelucaratoare faipari, kő feldolgozóipar, közlekedés és mások. Automacaralele ismert a nagyközönség számára, hogy emelésére használt építőanyagok:

  • Letöltés / rakodólapok téglák és zsaluzat.
  • Letöltés / terhelt vasbeton.
  • szerelési hűtőberendezések.
  • Szerelés óriásplakát.
  • Szerelés pillére villamos hálózatok.
  • Szerelés transzformátorok.
  • gázpalackba.
  • Ipari szerelvény csarnokok.
  • Manipuláció / szerkesztése egyéb felszerelés.
  • is ,bármilyen más típusú manipuláció végezhető automacaralelor.

Az emelési kapacitása automacaralelor kínált kiadó által SERVMAC között 18 ton és 80 tónus. Hála a tapasztalat terén felett 10 év, daru kölcsönzés piaca Romániában, hanem azért is, mert képzett személyzet megfelelően európai normák életerő, csapatunk tagjai, akik a gazdag tapasztalatot a daruk és automacaralelor, szavatolja, hogy fog működni a szakemberekkel, bármilyen helyzetben lehet megoldást találni a problémáira a figyelem, mozgó, kezelés, az anyagi mozgás. Ezen okok miatt, akkor biztos lehet benne, hogy kezeljük a komolysággal és felelősséggel, hogy minden munkát követően az átfutási idő kezelése lesz a legrövidebb, de biztos, és ügyelve arra, hogy a költségeket optimálisnak.

Automacaralele vagy bérbe mobil daruk vannak platformok, amelyek lehetővé teszik a forgás lengőkar szerelt teherautó alváz vagy a futómű kifejezetten a méretekkel van ellátva speciális berendezések képesek mind teljesíteni és a szolgáltatás felvonó, és az elmozdulás a település díjak, betartása szempontjából a műszaki futó közutakon. A daru karja forog a basculnat, hajtja meg a motor, Ez autopropulsata, mozgó. A berendezés saját mechanizmusát használják mind az utazáshoz, Maximális sebesség 80 km / h, amely úgy véljük, elegendő sebességgel, amely a közúti biztonságosan, Figyelembe véve, hogy a gép egy adott feladat.

A másik előnye, hogy a alegearea daru kölcsönzés szolgáltatást cégünk, Nem lenne, hogy van egy rövid időtartamú telepítési helyszíni elvégzésével mechanizmusok felszerelni. Ha automacaralelor kiadó, által használt nekünk állnak a daru alváz, szintező platform, platform A forgatható karral, ellensúlyok terhelés függvényében, daru kabin, daru karja és átrakó berendezések.